Tekirdağ'da Çeşitli Suçlardan Gözaltına Alınan 8 Kişi Tutuklandı

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’da emniyet ekiplerinin çeşitli suçlardan araması bulunan şahısları yakalamak amacıyla gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklanırken, yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Süleymanpaşa ilçesinde, değişik suçlardan yakalama emri bulunan şahısların yakalanabilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda, hakkında dolandırıcılık suçundan 11 ayrı suç kaydı ile yakalama emri bulunan ve 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.P., hakkında dolandırıcılık suçundan 6 ayrı suç kaydı ile yakalama emri bulunan ve cezaevi firarisi olan B.B. ve hakkında çeşitli suçlardan 6 ayrı suç kaydı ile yakalama emri bulunan ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.K.’nin yakalandığı, 3 şüphelinin sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Süleymanpaşa ilçesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, 14 Şubatta yakalanan 2 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerin üzerinden 54 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Süleymanpaşa ilçesinde, kendisini telefonda hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak bir kadını dolandırmaya çalışan M.Ş.S. polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis ekiplerinin, Çorlu ilçesinde ikametten hırsızlık, yağma ve kapkaç olaylarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar neticesinde, vatandaşlardan cep telefonu ve paralarını gasp eden O.C. ve S.C. yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çorlu ilçesinde, bir evden hırsızlık yaptığı tespit edilerek polis ekipleri tarafından takibe alınan R.G. üzerinde hırsızlık olaylarında kullandığı aletler ile birlikte yakalandı. 19 ayrı suçtan aranan ve 21 yıl 70 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.G.’nin mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Çorlu ilçesinde, Ö.B. isimli şahsın çantasını kapkaç suretiyle çalan şüphelinin F.K. olduğunu tespit eden polis ekipleri düzenledikleri operasyonla yakaladıkları şüpheliyi mahkemeye sevk etti. F.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA