Şirketler Arasındaki Kriz Hastaneye Yansıdı

Şanlıurfa'da temizlik şirketleri arasındaki anlaşmazlık, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yansıdı.

Alınan bilgiye göre, iki temizlik şirketi, ortak girişimcilikle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi temizlik ihalesini aldı.

Şirketler arasındaki anlaşmazlık ve üçüncü bir şirketin alacak verecek meselesi mahkemeye taşındı.

Malzemelerin tespiti için görevlendirilen icra memuru, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kullanılan temizlik araçlarını toplatarak sayımını yaptı ve tutanak altına aldı.

İşlemlerin ardından bir süre kullanılamayan temizlik cihazları tekrar kullanılmak üzere hastane görevlilerine teslim edildi.

Hastanenin başhekimi Uzman Dr. Faruk Günak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan sıkıntının hastaneyle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

İhalenin 2017 yılında ortak girişimcilik tarafından kazanıldığını ifade eden Günak, şöyle konuştu:

'Ortaklar arasındaki hukuksal anlaşmazlık ve üçüncü firmalar arasında alacak verecek meselesi nedeniyle haciz işlemleri başlatılmış ancak bu olayın muhatabı hastanemiz veya genel sekreterliğimiz değildir. Üçüncü şahıslar arasındaki hukuki süreci biz de bekleyeceğiz. İcra memurunun talebi doğrultusunda malzemelerin tespiti için toplanarak sayımı yapıldı ve tutanak altına alındıktan sonra tekrar hastaneye bırakıldı. Hukukun verdiği sonucu bekleyip alınacak karara uyarak hareket edeceğiz.'

Kaynak: AA