Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması Elemesi Yapıldı

Gümüşhane Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileri ile Milli Eğitim çalışanları arası düzenlenen Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemesi yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen yarışmaya 16 lise, 20 ortaokul öğrencisi ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda çalışan 3 kişi katıldı.

Müzik öğretmenleri Oğuzhan Çakır, Oytun Eleman, Özge Özbek ve Ebru Örkmen’in jüri üyeliğini yaptığı ön elemede, yarışmacılar sahneye çıkarak performanslarını sergiledi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda, ortaokul kategorisinde 5, lise kategorisinde 5 öğrenci ile çalışanlar kategorisinde 3 kişi final programına katılmaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, elemede yaptığı konuşmada, eğitimin bir boyutunun da sosyal ve kültürel faaliyetler olduğunu belirterek, 'Okullarımız içerisinde de bu tür faaliyetlerimizi eğitim öğretim yılı içerisinde yapıyor. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kültürel bir sosyal faaliyet olarak çocuklarımızın kendi cesaretlerini ortaya koyabilecekleri bir zemin hazırladık.' dedi.

Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür eden Doğan, Gümüşhanelileri 20 Şubat 2017 Pazar günü saat 18.30'da Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması final programına davet etti.

Kaynak: AA