İscehisar'da Servisçilere Seminer

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde öğrenci servis taşımacılığı yapan işletme sahiplerine il jandarma trafik ve ilçe emniyet müdürlüğü görevlileri bilgilendirme semineri verdi.

İscehisar Esnaf ve Şöförler Odası konferans salonundaki seminerde, Kaymakam Muhammet Öztabak, öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımının sağlanmasının önemine vurgu yaparak, kurallara uyulduğu takdirde taşıma güvenliğinin büyük oranda yerine getirileceğini söyledi.

Öztabak, düzenli olarak denetimlerin yapıldığını ve yapılacağını belirterek, 'Kurallara uyulduğu zaman cezada, maddi kaybınız da olmaz. İstenmeyen kazalar meydana gelmez, canlar yanmaz. Bunları dikkate alacağınıza inanıyorum.Taşımacılık yapan her kim olursa can taşıdığını bilmeli tedbirlerini ona göre almalıdır.' dedi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Burak Ersoy da öğrenci taşıma güvenliğinin sağlanması konusunda yetkili kurum ve paydaşların ödev ve sorumlulukları anlattı.

Toplantıya, Kaymakam Muhammet Öztabak, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İhsan Doray, Jandarma Kıdemli Başçavuş Oktay Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür vekili Burak Ersoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut karakış, şube müdürleri, İscehisar Esnaf ve Şöförler Odası Başkanı Ahmet Sav, taşımalı eğitim ve okul servis araçları şoförleri, okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA