İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Mont Ve Bot Yardımı

Bitlis Platformu Adilcevaz ilçesinde ihtiyaç sahibi 350 öğrenciye mont ve bot desteğinde bulundu.

Bitlis Platformu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Kamil Altay, Adilcevaz ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Hakan Baloğlu'nu ziyaret etti.

Malzemelerin dağıtım törenine katılan Altay, Beşkardeş ve Baloğlu, ihtiyaç sahibi 350 öğrenciye kendileri mont ve botları teslim etti.

Burada bir konuşma yapan Kamil Altay, Bitlis Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Selim Korkmaz’ın önderliğinde il genelinde 7 bin mont ve bot dağıtımını sağladıklarını söyledi.

Korkmaz, 'Aslında platform olarak 10 bin mont ve bot dağıtacaktık ancak Halep'te İnsanlık Ölmesin Projesi kapsamında 3 bin mont ve botu Halep'teki çocuklarımıza gönderdik. Adilcevaz ilçemizde ise Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz Beşkardeş ve Eğitim Bir Sen Adilcevaz Temsilcisi Hakan Baloğlu ile birlikte öğrencilerimizi sevindirdik. Dağıtım sırasında bir öğrencimizin, 'Botlarımı ayağımdan çıkarıp kutusuna koyayım kirlenmesin' demesi bizi oldukça duygulandırdı. Allah desteklerini esirgemeyen Bitlis Platformu üyelerimizden ve hediyelerimizi kabul eden minik yürekli evlatlarımızdan razı olsun.' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise Kamil Altay'a plaket takdim ederek, yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA