Huzurevi Sakinleri Sevgililer Günü'nde Tiyatro Keyfi Yaşadı

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında “Ah Bu Evlilik” adlı oyunu huzurevi sakinleri için sahneledi. Hayatlarının sonbaharını yaşayan insanlar, sevgiye adanan günde kahkahaya doyup, keyifli bir gece yaşadı.

Huzurevi Sakinleri Sevgililer Günü'nde Tiyatro Keyfi Yaşadı


Çiçeklerle karşılandılar

Anton Çehov’un yazdığı hikaye ve kısa oyunlardan esinlenen Azerbaycan Devlet Sanatçısı, Prof. Dr. Cihangir Novruzov’un yazıp, yönettiği “Ah Bu Evlilik” oyunu öncesi Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’na gelen Huzurevi sakinleri, çiçeklerle karşılandı. Görevli personel, konuklara aşkın sembolü kırmızı kalpler de hediye etti. Huzurevi sakinleri ve tiyatroseverlerin koltuklardaki yerini almasının ardından perde açıldı.

Güldürürken düşündüren oyun

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçıları Nimet Görkem Kayar, Cevher Hikmet Güzey, Ergün Özfırıncı ve Halil İbrahim Kurum’un rol aldığı oyunda evliliğin insan hayatında oluşturduğu karmaşaya ve yaşamın içinde bulunduğu koşullara şaka yollu göndermeler yapıldı. İzleyenleri güldürürken aynı zamanda düşündüren oyun beğeniyle izlendi.

Huzurevi sakinleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendilerine tiyatro keyfi yaşayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA