Dualar Mahallesine İkinci Hayvan Sulama Göleti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmaya destek sağlamak amacıyla Kırkağaç’ın Dualar Mahallesinde tamamlandığı birinci hayvan sulama göletinin ardından ikinci gölet için çalışma başlattı.

Dualar Mahallesine İkinci Hayvan Sulama Göleti
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kırsalda yaşayan vatandaşların kalkınması için projeler üretmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç’ın Dualar Mahallesi’nde ikinci sulama göleti için çalışmalara başladı.

Çalışmayı Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi. Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçemizde kırsal kalkınma projeleri ve çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ilkini geçtiğimiz günlerde tamamlandığımız Dualar Mahallesi’nde yer alan hayvan sulama göletinin ardından ikinci gölet için de çalışmalara başladık. Hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımız için büyük önem arz eden gölet çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA