Çorlu'dan Kısa Kısa

Atakent Kapalı Pazaryeri için sözleşme imza töreni yapıldı.

Atakent Kapalı Pazaryeri için sözleşme imza töreni yapıldı.

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde, yapılacak tesis hakkında tanıtım videosu izletildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ünal Baysan, yıllardır hayalini kurduğu büyük bir projenin daha hayata geçirildiği için son derece mutlu olduğunu söyledi.

Baysan, gerek mimarisi, gerek lokasyonu ve çok amaçlı kullanım özellikleri ile söz konusu tesisin bir pazar yerinin çok daha ötesinde olduğunu ifade ederek, ''Yaklaşık 8 dönüm üzerinde 11 bin metrekare inşaat alanlı tesisimiz, 272 pazar esnafı ve 230 araç kapasiteli otoparka sahip. Tesisimizin içeriğinde ayrıca basketbol sahaları, çok amaçlı salon, kafe, çocuk oyun alanı ve 112 acil bekleme noktası gibi donatı alanları da bulunuyor.'' dedi.

Programın sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yüklenici firma yetkilileri arasında Atakent Kapalı Pazaryeri sözleşmesi imza altına alındı.

- Okul için sahne alacaklar

Çorlu Halk Tiyatrosu'nun yeni oyunu ''Bugün Git Yarın Gel'' 15 Temmuz İlkokulu'na katkı sağlamak için sahnelenecek.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine açıklamasında Çorlu'da sahne aldığı 3 gösterimde de izleyenlerin büyük beğenisini toplayarak ayakta alkışlanan Çorlu Halk Tiyatrosu'nun ''Bugün Git Yarın Gel'' isimli oyununun, Çorlu Kaymakamlığı nezdinde 15 Temmuz İlkokulu inşası için başlatılan kampanya kapsamında 21 Şubat 2017 Salı günü saat 20.00'de tekrar sahneleneceğini kaydetti.

Çorlu Halk Tiyatrosu tarafından Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde sahnelenecek oyundan elde edilecek gelirle okulun inşasına bağışlanacağını belirten Baysan, ''Bünyemizde faaliyet gösteren tiyatro grubumuz tarafından sahnelenen ve beğeni toplayan oyun, bu kez de ilçemizde yapılması planlanan ilkokul için sahnelenecek. Belediye olarak, sosyal projelerin her zaman yanındayız.'' diye konuştu.

- Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan ADD'ye ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorlu Şubesi'ni ziyaret etti.

ADD Çorlu Şubesi'nde, Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Çorlu Şubesi Başkanı Namık Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri de derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler.
Kaynak: AA