ÇEDAŞ'tan 'VIP Hat' Uygulaması

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), İl Genel Meclisi üyelerinin çağrı merkezine beklemeden ulaşmalarını VIP hat uygulamasıyla sağlayacak.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren kurumlarının, ulaşılabilir bir kurum olma yönünde önemli adımlar atmaya devam ettiğini belirtti.

ÇEDAŞ'ın daha önce hizmet bölgesindeki mahalle muhtarlarının numaralarını 'VIP Hat' uygulaması kapsamında Alo 186 Çağrı Merkezi sistemine tanımlatarak muhtarların çağrı merkezine beklemeden ulaşmasına olanak sağladığını anımsatan Akboğa, il genel meclisi üyelerinin telefon numaralarını da bu uygulamaya dahil edildiğini kaydetti.

Akboğa, uygulamayla il genel meclisi üyeleriyle kurum arasındaki iletişimi kolaylaştırarak koordinasyonu artırmayı hedeflediklerini dile getirerek, şunları ifade etti:

“Kırsal bölgelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen ve yerinde gören meclis üyelerimiz ‘VIP Hat’ uygulaması ile bölgelerindeki talep ve şikayetleri bizlere en hızlı şekilde iletebilecekler. Bizler de meclis üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda sorumluluk bölgemizde bulunan en ücra yerleşim birimlerine kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji iletmek için var gücümüzle çalışarak hizmet vermeye devam edeceğiz”

Akboğa, ÇEDAŞ’ın bir süre önce de 0552 186 0 186 numarası üzerinden Whatsapp İhbar Hattı’nı da devreye aldığını da anımsatarak, vatandaşların yanmayan sokak lambalarını, kaçak ve elektrik kesintisi ihbarları ile elektrikle alakalı tüm sorun ve taleplerini yazılı, sesli ve görüntülü bu hatta iletebileceklerini kaydetti.

Kaynak: AA