Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü'nü 2 Bin Karanfil Ve Fular Dağıtarak Kutladı

İçel Büyükşehir Belediyesi, İçellilerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, yaklaşık 2 bin adet karanfil ve fular dağıtarak kutladı.

Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü'nü 2 Bin Karanfil Ve Fular Dağıtarak Kutladı
İçel Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kuvayi Milliye Caddesi, Forum İçel Alışveriş Merkezi, Adnan Menderes Kültür Park, Beşiktaş Meydanı ve Tarsus Yarenlik Alanı’nda İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın mesajını ve hediyelerini vatandaşlara ulaştırdı.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ise Mezitli, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde görev yapan kadın muhtarları ziyaret ederek, karanfiller ve fularlar hediye etti. Mezitli İlçesi’nde Fatih Mahallesi Muhtarı Leyla Üstünbağ, Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan, Yenişehir İlçesi’nde Çiftlikköy Mahallesi Muhtarı Aynur Öztürk, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Gülten Evmez, Güvenevler Mahallesi Muhtarı Rahime Sarı, Limonluk Mahallesi Muhtarı Aysel Bağışlayıcı ve Akdeniz İlçesi’nde Bağcılar-İhsaniye Mahallesi Muhtarı Zehra Yılmaz’a hediyeleri götürüldü. Kadın muhtarlar Sevgililer Günü dolayısıyla yapılan bu jestten duydukları mutluluğu dile getirirken, Başkan Kocamaz’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA