Birecik'te Akil Gençler Referandum Çalışmalarına Başladı

Birecik Akil Gençler İlçe Başkanlığı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçimi çalışmalarına başladı.

Birecik'te Akil Gençler Referandum Çalışmalarına Başladı
Birecik Akil Gençler İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri, durum değerlendirme ve istişare toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Aydın başkanlığında yapılarak, yapılacak çalışmalar ele alındı. Yapılan toplantının ardından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan akil gençler ilçe yönetimi, referandum çalışmalarına hızlı başladı.

İlk olarak, Akil Gençler Birecik Mezra Mahallesi teşkilatı ziyaret edildi. Düzenlenen ziyarete, Akil Gençler Genel Başkan Yardımcısı Hamdullah Tan, Akil gençler genel merkez basın yayın komisyon başkanı Müslüm Dalda, Şanlıurfa Akil Gençler İl Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri, Birecik akil gençler ilçe Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Birecik akil gençler Mezra Mahallesi teşkilat Başkanı Müslüm Zor ile yapılan toplantıda, yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemi üzerine istişarelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile buluşacak halk oylaması kapsamında yapılacak seçim çalışmaları için Birecik’te ziyaretlerine devam eden Birecik akil gençler ilçe başkanlığı yönetimi, Birecik AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ömer Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde de bulundu. Gündeme ve referandum seçimine yönelik konuların ele alındığı ziyarette, birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Referandum seçimi sürecin kapsamında, ilçe halkıyla birçok toplantı ve konferans yapılacağını açıklayan Birecik Akil Gençler İlçe Başkanı Mustafa Aydın, "16 Nisan’da halk oylamasıyla yapılacak referandum için çalışmalarımıza başladık. İlçe Başkanlığı yönetimimiz ve Genel Merkez yönetimi ile Akil Gençler Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetimi ile beraber bugün ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Referandum süreci kapsamında birçok konuyla ilgili görüşmelerde bulunduk. İnşallah daha güçlü bir Türkiye yolunda önemli adımlar atmak için bizlerde üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA