Başkan Uysal, Yenigöl Mahallesi'nin Kadınlarını Ağırladı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahallesi’nde seradan çıkıp spora koşan kadınlar Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Başkan Uysal, Yenigöl Mahallesi'nin Kadınlarını Ağırladı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba belediye fuayesinde düzenlediği randevusuz görüşme saatlerinde bu hafta Yenigöl Mahallesi’nin kadınlarını ağırladı. Günün ilk ışığıyla birlikte seralarında maydanoz toplayan kadınlar, ardından Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz spor derslerine katılıyor. Şalvarları ve yazmalarıyla seradan çıkıp spora koşan kadınlar, Başkan Uysal’dan yaz - kış spor yapabilecekleri kapalı bir alan istedi.

Bu amaçla başlayan çalışmalar kapsamında önce bir park alanı içinde uygun yer bulundu ve 600 metrekare genişliğe sahip salon kısa sürede inşa edildi. Tam da istedikleri gibi bir salona kavuşan mahallenin kadınları, şalvarları, yazmaları ve sabah saatlerinde topladıkları maydanozlarıyla teşekkür için Muratpaşa Belediyesi’ne geldi, Başkan Uysal’ın konuğu oldu.

Muhtar Mehmet Özen ve azaların da eşlik ettiği kadınları Başkan Uysal’ın randevusuz görüşmelerini gerçekleştirdiği fuayede karşıladı. Kadınlar Başkan Uysal’a teşekkür ederken keyifli sohbet belediyenin beyaz salonunda devam etti.

Yenigöl’ün her sorunun çözümü için azami gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Uysal, “Sizin bu güler yüzünüz, bu ziyaretin bize de moral oluyor ve daha bir şevkle sorunlarını üzerine gitmemiz için motivasyon sağlıyor” diye konuştu.

Muhtar Özen ise Başkan Uysal’a günün her saati ulaşabildiklerini ve yardıma ihtiyacı olduğu anda Ümit Uysal’ı yanı başlarında gördüklerini belirterek, “Bu açıdan şanslı olduğumuzu ifade etmeyelim” dedi.

Kaynak: İHA