Başkan Turgut, Meyve Ve Sebze Hali Esnafını Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Atayurt Mahallesi’nde bulunan Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret etti.

Başkan Turgut, Meyve Ve Sebze Hali Esnafını Ziyaret Etti
Hal esnafıyla tek tek tokalaşan Başkan Mustafa Turgut, esnafın dükkanlarındaki çay davetlerini geri çevirmedi. Sohbet ortamlarının oluştuğu ziyarette, Silifke Belediyesi’nin hizmet ve yatırımları hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Turgut, onların sorularını da yanıtlayarak, esnafların talep ve sıkıntılarını da yerinde dinledi.

Silifke’de yeni yapılacak kapalı pazar yerleri konusunda çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Turgut, "İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek pazar yerleri konusunda çalışma yürütmekteyiz. Mevcut alanların yenilenmesinin yanında yeni kapalı pazar yerleri de yapmaktayız. Bu pazar yerleri hem esnafımız hem de vatandaşlarımız açısından daha modern ve daha hayırlı olacaktır. Hepimizin bildiği gibi Atayurt tarım alanında ve tarım ürünleri açısından zengin bir yapıya sahip. Bu nedenle burada ki hal’imizin Silifke ve bölgemiz ekonomisine katkısı büyüktür. Yüzlerce vatandaşımızın ekmek kapısı olan Meyve ve Sebze Halimiz ’in bu yıl da esnafımız adına bereketli ve kazançlı geçmesini diliyorum. Bahar aylarıyla birlikte hale ayrı bir renk ve canlılık geldi. Özellikle çileğin pazara çıktığı bugünlerin ardından diğer yaz meyveleri de pazara hareketlilik getirecek. Üretimden tüketime giden bu yolda alnının teriyle çalışan tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren hal esnafı, “Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmıyor. Her fırsatta talep ve sıkıntılarımızı dinleyerek, kendi alanında olan sorunları çözme gayreti gösteriyor. Bizimle dertleşip sohbet etmesi bile yeterli. Hizmetlerinde başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştular.
Kaynak: İHA