Türk askerinden El Bab pozu

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medyadan paylaştığı kare için Türk keskin nişancılarının DEAŞ'dan aldıkları bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdiğini belirtti.

Türk askerinden El Bab pozu
Türk askerinden El Bab pozu
Türk özel kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri tarafından günlerdir kuşatma altında tutulan El Bab'dan yeni görüntüler geldi. Türk keskin nişancılarının DEAŞ'dan aldıkları bir binaya 'Le Cafe'de Sniper' adını verdi.

Fotoğrafı, 'Sniper Cafe! Neşeleri de, havaları da, moralleri de, mücadeleleri de iyi. Çatışmaları da!' notuyla güvenlik uzman Abdullah Ağar paylaştı. Ağar ayrıca cephe hattındaki keskin nişancıların fotoğrafına da sosyla medya hesabında yer verdi.

Türk askerinden El Bab pozu

Anadolu Ajansı, yaptığı alan taramasına göre terör örgütünün ilçenin yüzde 40'ını kaybettiğini dün duyurmuştu. Stratejik kentin düşmesi an meselesi.

El Bab, halihazırda terör örgütünün Türkiye sınırına en yakın olduğu nokta. İlçenin IŞİD'den temizlenmesiyle sağ kalan teröristlerin doğudaki Rakka'ya doğru kaçması bekleniyor.

REJİM GÜÇLERİ DOĞUYA SIĞINIYOR

Güney cephesinden El Bab'a kadar yaklaşan rejim güçlerinin ise kuzeye doğru ilerlemediği, yönünü doğuya doğru döndüğü görülüyor. Şam rejimine bağlı askerlerin dün çok sayıda köyü IŞİD'den geri aldığı bölgede, Rus savaş uçakları da terör hedeflerini bombardımana tutuyor.

Türk askerinden El Bab pozu