Sevgililer Günü'nde 'Sevgi' Buluşması

14 Şubat Sevgililer Günü’nde, gençler ile huzurevinde kalan yaşlılar bir araya geldi.

Sevgililer Günü'nde 'Sevgi' Buluşması
Sevgililer Günü nedeniyle Bakırköy, Bahçelievler ve Avcılar’daki huzurevlerinde kalan yaşlılar, mutlu olmaları ve ortam değiştirmeleri amacıyla gençlerle bir araya getirildi.

Etkinlikte gençler, yaşlılara çiçek vererek onların Sevgililer Günü’nü kutladı. Ardından gençler ile yaşlılar birlikte dans ederek doyasıya eğlendi. Organizasyonu gerçekleştiren Neslihan Keçeci, ’Sevgi günü’ olarak kabul ettikleri bugünde yaşlılar ile gençleri buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını diler getirdi. Buluşmadan dolayı yaşlılarının oldukça mutlu olduklarını söyleyen Keçeci, geçmişi unutmadan ahde vefa örneği gösterip gençleri yaşlılarla her yıl bir araya getirdiklerini sözlerine ekledi.

“Sevgi gününde yaşlılarımızla birlikte olmak bizim için çok önemli”

"Yaşlılarımızın biraz olsun mutlu olmalarını sağlamak, bulundukları ortamlardan dışarı çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla bu etkinliği yaptık” diyen Keçeci, “Etkinliğimize Bakırköy’den, Bahçelievler’den ve Avcılar’dan gelen orada yaşayan huzurevi sakinlerimizle birlikte ayrıca gençlerimizi de buraya getirdik. Gençler her bir yaşlının yanında masalarda oturarak, onlarla geçmişlerini paylaşarak ortak platformda konuşmayı amaçladılar. Lions olarak bunu her yıl yapıyoruz. Her yıl yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü bizler geçmişimizi unutmadan ahde vefa örneği gösterip yaşlılarımızla birlikte geleceği buluşturmayı planlıyoruz. Yaşlılar inanılmaz mutlu oluyorlar ve ‘Bir daha ki sene ne zaman buluşacağız?’ diye sorular geliyor. Bugün özel de bir gün 14 Şubat Sevgililer Günü biz buna ‘Sevgi günü’ diyoruz. Sevgiyi ortak paydada buluşturarak, hissederek onlarla birlikte olmak bizim için çok önemli” diye konuştu.

Kaynak: İHA