Sevgililer Günü'nde Nilüfer'de 'Evet' Dediler

Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde, 14 Şubat Sevgililer Gününde nikah yoğunluğu yaşandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu özel günde evlenen çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Sevgililer Günü'nde Nilüfer'de 'Evet' Dediler
Yılda 3 bini aşkın nikaha ev sahipliği yapan Nilüfer Belediyesi Nikah Evi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni heyecanlara sahne oldu. 14 Şubat Sevgililer Gününü hayatlarının en anlamlı günü haline getirmek isteyen çiftler, Plaza 16’da bulunan Nilüfer Nikah Evi’ne akın etti. Yaklaşık 30 nikahın kıyıldığı özel günde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de çiftlerin heyecanına ortak oldu. Çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklar dileyen Bozbey, evlilik cüzdanını gelinlere teslim ederken, gül ve kahve fincanı hediye etti.

Herkesin Sevgililer Günü’nü kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, sevginin değerine dikkat çekerek, “Sevginin yaşam boyu sürmesi çok önemli. Eğer sevgiyi kaybedersek o zaman yaşamı kaybetmeye başlarız. O yüzden sevgimizi sürekli ifade etmemiz ve artırarak yaşama daha sıkı sarılmamız gerekir” diye konuştu.

Kaynak: İHA