Saruhanlı'nın Projeleri Masaya Yatırıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, makamında Büyükşehir Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Nuri Güncan’ı ağırladı.

Saruhanlı'nın Projeleri Masaya Yatırıldı
MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki yatırım ve hizmetlerine aralıksız şekilde devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerinde hayata geçirdiği projelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un makamında gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahraman, MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Sorumlusu Serdar Özgedik katıldı.

Toplantıda, MASKİ’nin Saruhanlı’da yürüttüğü çalışmalara ilişkin detaylar ve ilçeye kazandırılacak yeni projeler görüşüldü.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa’nın 17 ilçesinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Coşkun, “Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde Manisa genelinde çalışmalarımız sürüyor. Öncelik sırasıyla vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için tüm gücümüzle ve ekibimizle sahadayız. Saruhanlı ilçemizin de merkezinde ve mahallelerinde şuana kadar yaptığımız çalışmaların yanı sıra yeni hayata geçireceğimiz projelerimizin vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA