MAGİAD Ziyaretlerine Devam Ediyor

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanı Ali Arslan’ı makamında ziyaret etti.

MAGİAD Ziyaretlerine Devam Ediyor
MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter ve ekibi ziyaret programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Baro Başkanı Ali Arslan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

"Manisa’nın en köklü derneklerinden birisi"

Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: "Manisa Barosu olarak, yaptığınız çalışmaları ve ziyaretlerinizi gururla izliyoruz. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Derneğinizde birbirinden değerli iş adamlarınız var. Hepiniz Manisa için bir şeyler yapıyorsunuz. MAGiAD Manisa’nın en köklü derneklerinden birisi. Uzun yıllardır burada çok önemli isimler yer aldı. Şuan şehrin yöneticilerinden tutun da birbirinden kıymetli iş adamlarını yetiştirdi bu dernek. Ben sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum."

"Bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz"

Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ise, "Manisa’da yapılacak toplumsal çalışmalarda diğer STK’lar birlikte çalışmalar yaparak halkımızı ve özellikle de gençliği koruyup kollayacak, eğitici öğretici programlar yaparak güzellikleri çoğaltıp, olumsuzlukları ne kadar azaltabiliriz bunları beraber ortak akıl yapacağız. Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Derneğimiz MAGİAD bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: İHA