Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden Bilecik'te Kapsamlı İnceleme

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki teknik ekibin olduğu heyet ile birlikte şehrin birçok noktasında incelemelerde bulundu.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden Bilecik'te Kapsamlı İnceleme
Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik’teki karayolları ve bazı bölgeler üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulunan heyet ile şehir trafiği ile ilgili alanlarda yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. İncelemelerde Bilecik’teki trafik bağlantı yollarının daha işlevsel hale getirilmesi ve şehrin birçok noktasındaki geçiş ve bağlantı noktalarındaki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

’’Karayolları Bölge Müdürümüz ve ekibiyle birlikte ilimizde yapılabilecek çalışmaları ele aldık’’

İncelemeler hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ’Sağ olsunlar, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyet, talebimiz üzerine ilimizi ziyaret ettiler. Müdürümüz ve ekibiyle birlikte ilimizin birçok noktasında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin başta işlek noktaları olmak üzere kavşak ve bağlantı noktalarında yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Şehrimizdeki bazı bağlantı ve noktalar üzerinde, alternatifler üzerinde değerlendirme yaptık’’ dedi.

Kaynak: İHA