İlci Görevine Başladı

Muş Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Metin İlci, yeni görevine atandı.

İlci Görevine Başladı
Son kararnameyle Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünden Muş Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Metin İlci, makamında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Bölgeye yabancı olmadığını ifade eden Metin İlci, bölgenin dinamiklerini çok iyi bildiğini söyledi.

Muş’a çalışmaya geldiğini dile getiren İlci, "Buradaki arkadaşlarımızla hep birlikte güzel işler yapacağız. Çalışmak için geldik. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağız. Muş her ne kadar karla kaplı olsa da gönüllerde sıcak yeri var. İnşallah bahar ayıyla birlikte güzel projeleri hayata geçirmeye başlayacağız" dedi.

Herkesin Muş için birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen İlci, "Eğitimle ilgili yapılması gereken çeşitli tespitler var. Bu tespitleri yerinde yapıp hareket etmemiz gerekiyor. Bu anlamda da neye ihtiyacımız varsa onları gidermeye çalışacağız. Eğitimde kalitenin ve niteliğin arttırılması yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerekli tespitleri yaptıktan sonra hangi konu bizim için daha acilse, o konudan başlayıp gerekli çalışmaları yapacağız. Kamuoyunun, basınımızın, herkesin Muş için desteğini bekliyoruz. Herkesin, bu halkın makus talihinin değişmesi adına desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA