Çatak'ta Karla Mücadele

Çatak Belediyesi, gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonrası ilçe genelinde başlattığı karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Çatak Belediyesi ekipleri, etkili olan kar yağışı sonrasında ilçe genelinde başlattığı kaldırım, ana yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül'ün talimatıyla kurulan birim, vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri değerlendirerek müdahale için ekipleri yönlendiriyor.

Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Atatürk Caddesi, Aras Sokak ve diğer mahallelerde kar temizleme çalışması yürüten belediye ekipleri, daha sonra mahalle ve ara yolları ulaşıma açarak vatandaşların mağdur olmasını engelliyor.

İş makineleri, yolları açarken, kar küreme ekipleri de kaldırımlardaki karı temizleyerek vatandaşların ulaşımlarını sağlamalarına yardımcı oluyor.

Çalışmaları takip eden Belediye Başkan Vekili Hacı Akgül, herhangi bir sorun yaşanmaması için titizlikle karla mücadele çalışmasını yürüttüklerini belirtti.

Ana yollar ve vatandaşların yoğunlukta kullandığı yollara öncelik verdiklerini söyleyen Akgül, trafik akışının rahatlaması ile ara yolların temizliğini yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA