Büyükşehir Yol Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezinde asfalt ve kaldırımları yıpranan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Yol Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Kar nedeniyle kent merkezi ve dış ilçelerde kapanan tüm yolları hızlı bir şekilde ulaşıma açan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kış koşulları nedeniyle tahrip olan yol asfaltı ve kaldırımların bakım ve onarımı için başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Çalışmalar 3 ekip tarafından yürütülürken, bulvar, cadde ve sokaklardaki tahribatlar belirlenerek yağışlı havalarda kullanılan torba asfalt araçlarıyla yama çalışması ile yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yılbaşından bu yana Huzurevleri, Diclekent, Gaziler, Yeniyol, Metropol, 75 MetreYol ve Otogar’da yama çalışması yaparak vatandaşların bulvar, cadde ve sokakları sorunsuz bir şekilde kullanmasını sağladı.

Bulvar ve caddelerdeki yama ile kaldırım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bağlar ilçesinde bir anaokulun giriş çıkışlarındaki 40 metrekarelik alana kilitli parke taşı döşedi. Servis araçlarınca zarar gören bazalt taşlarını kaldıran ekipler, alana kilitli parke taşı döşeyerek çalışmayı tamamladı.
Kaynak: İHA