Bodrum'da Turizm Çalışmaları Hızla Sürüyor

FTI Group yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum'da Turizm Çalışmaları Hızla Sürüyor
Ziyarete Almanya’dan FTI Group Türkiye Direktörü Hicabi Ayhan, şirket yetkililerinden Senior Key Account Manager Kathrin Gatterdam, Meeting Point Turkey Ege Direktörü Orhan Kangül ile Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim katıldı.

2017 için gerçekleştirilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette, iş birliğiyle sıkıntıların azaltılabileceği konusunda fikir birliğine vardı. FTI Group Türkiye Direktörü Hicabi Ayhan, Bölgenin turizm alanında “Group” olarak yatırımlara devam edeceklerini hatta riskli geçen sezona rağmen ilave uçak dahi programa alınabileceğini de ifade etti.

Ayhan, Bodrum’un önümüzdeki yaz sezonunda kültürel, tarihi ve sanatsal mekânların tanıtımı konusunda bir adım daha yükselmesi için mümkün olan en yüksek çabayı göstereceklerini paylaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Bodrum’un tanıtılması için Bodrum Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Projelerinizi bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz Bodrum için çalışıyoruz. Bodrum’un en önemli geçim kaynağı olan turizmin zor süreçleri atlatması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca FTI Group’un bünyesinde bulunan ve ülkesel yayın yapmakta olan Sonnenklar TV’de Bodrum’un belediye tarafından hazırlatılan tanıtım filmlerinin yayınlanmasına karar verildi.

Ayrıca TV ekibi Bodrum’a gelerek Başkan Kocadon ile ilçenin tarihini ve kültürünü yansıtan mekanlarda yayınlar yapacak.
Kaynak: İHA