Arçelik'e IF Design'dan 4 Ödül

Arçelik AŞ, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'dan bu yıl 4 ödülle döndü.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, tasarım alanında dünyanın en saygın ve bağımsız ödül organizasyonlarından biri olan IF Design'da tasarımlarıyla ödüller almaya devam ediyor.

Şirket, IF Design 2017'de Grundig Delisia el blenderi, Beko Cosmos gardırop tipi buzdolabı, Grundig Fourever 3K buzdolabı ve Grundig Fourever 4K Flush Handle buzdolabı ürünleriyle 4 ödül almaya hak kazandı.

IF Design 2017 ödül töreni, 10 Mart 2017 tarihinde Münih BMW Müzesinde 20 ülkeden 200'den fazla konuğun katılımıyla gerçekleşecek.

1953 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen IF Design Ödüllerinde dünyanın dört bir yanından binlerce ürün bu yıl marka ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, iç mimari, profesyonel konsept ve hizmet tasarımı gibi kategorilerde yarışıyor.

- Ödüllü ürünler

Grundig Delisia el blenderi, aydınlatmalı gösterge alanı ve tasarım detaylarının yanı sıra bıçak teknolojisiyle vitamin kaybını da önlemek için maksimum verim sağlıyor.

Cam kapılara ve entegre saplı tasarıma sahip Beko Cosmos gardırop tipi buzdolabının dokunmatik kontrol göstergesi farklı renklere sahip ışıklarla buzdolabının durumu hakkında bilgi veriyor.

Grundig Fourever 3K buzdolabı, Fransız tipi açılan kapılarıyla geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Ürün, yiyecek koruma teknolojisine sahip iç tasarımıyla dikkati çekiyor.

Grundig Fourever 4K Flush Handle buzdolabı da Fransız tipi açılan kapılarıyla geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Ürünün sıcaklık ayarlı 'Cool and Freeze Zone' bölmesi ihtiyaca göre soğutucu veya dondurucu olarak ayarlanabiliyor.

Kaynak: AA