14 Şubat'ta Dünyaevine Girdiler

Edirne'de, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünyaevine girmek isteyen 12 çiftin nikahı kıyıldı.

14 Şubat'ta Dünyaevine Girdiler
Nikah tarihlerini özel kılmak isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, ömür boyu birlikte yaşmak için birbirlerine 'evet' dedi.

Edirne Belediyesi Nikah Salonu'nda nikahları kıyılan 12 çiftten biri de Begleri ve Gencay oldu. Trakya Üniversitesine eğitim almak için Kosova'dan gelen Vesa Begleri ile Kerem Gencay bir yıllık birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırdı.

Evlendikleri için çok mutlu olduklarını belirten Kerem Gencay, 'Aslında nikah tarihimiz çok net değildi, karar verdiğimiz gün şubat ayı olursa mutlaka 14 Şubat olsun dedik. Dolayısıyla böylece bir anlamı ve önemi olsun istedik. Biz üniversitede tanıştık. Vesa Türkiye'ye okumak için gelmişti. Yaklaşık bir yıldır birlikteyiz ve artık evlendiğimiz için de çok mutluyuz.' dedi.

14 Şubat'ta evlenmenin çok özel olduğunu ifade eden Vesa Begleri ise bugünün hayatındaki en önemli an olduğunu söyledi. Nikahta oldukça heyecanlı olduğu görülen Begleri, 'Çok heyecanlıyız. Bugün ayrıca 14 Şubat olduğu için de çok özel bir gün. Daha değişik geliyor bana. Çok mutluyum. Bugünü hayatımız boyunca unutamayacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA