14 Şubat'ta 14 Çifte Toplu Nikah Töreni

Keçiören Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreninde, 14 Şubat Sevgililer Günü için nikah tarihi alan 14 çift dünyaevine girdi.

Keçiören Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreninde, nikah tarihlerini 14 Şubat olarak seçen 14 çift hep birlikte 'evet' dedi.

Keçiören'de bir alışveriş merkezinde düzenlenen toplu nikah töreninde, 14 Şubat Sevgililer Günü için tarih alan 14 çiftin nikahı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından kıyıldı. Ak, törende yaptığı konuşmada ailenin, toplumun temel taşını oluşturduğunu belirterek, sevenleri nikahla buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ak, aileyi yaşatmanın esas olduğuna vurgu yaparak, yapılan evliliklerin sonuna kadar devamının getirilmesini temenni etti.

Çiftlere nikahlarını kıyarken hayatlarının en önemli sorusunu soracağını anımsatan Ak, 'O önemli soru tabii ki sizin hayatınızda vermiş olduğunuz önemli bir kararla ilgilidir. Bundan sonraki hayatınızda da inşallah bu kararlar doğrultusunda hep beraber mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşarsınız.' ifadelerini kullandı.

14 çiftin nikahlarını kıydıktan sonra gelin ve damatlara bir ömür boyu saadet dileklerini ileten Ak, daha sonra çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: AA