Trabzonspor'un Bilet Satış Gişeleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor'un bilet ve passolig satışını sürdürebileceği daha estetik görünümlü bir kabin oluşturarak kullanıma sunmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Alanındaki parkın üst bölümünde yer alan ve Trabzonspor'un bilet satışını yaptığı konteynırla ilgili kamuoyunda ve sosyal medyada bir takım yanlış yorum ve haberlerin yer aldığı ifade edildi.

Trabzonspor'un talebi nedeniyle bu konteynırın alana yerleştirildiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Bu işlemin ardından gelen tepkilere rağmen Büyükşehir Belediyesi söz konusu yapıyı bulunduğu alanda muhafaza etmiştir. Sürenin bitiminde de daha estetik bir yapının yine Trabzonspor'un kullanımında orada veya konumunu düzelterek alanda konuşlanması çalışmasına başlanmıştır. Bu çalışmanın, 'Trabzonspor'un bilet sattığı gişe haksız şekilde yerinden kaldırılıyor' biçiminde yorumlanması haksız ve yanlıştır, bunun gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.'

Açıklamada, gerçek dışı söylemlere Trabzonspor taraftarlarının itibar etmeyeceğinden emin olunduğu vurgulanarak, şöyle denildi:

'Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor'un bilet ve passolig satışını sürdürebileceği daha estetik görünümlü bir kabin oluşturarak Trabzonspor’un kullanımına sunmak için çalışmalar devam etmektedir. Bu sürede de mevcut yapı bilet, kombine, passolig satışını devam ettirecektir. Gerçek dışı tezviratlara Trabzonspor’umuzun vefakar taraftarlarının hiç itibar etmeyeceğinden emin olarak tüm halkımızı mevcut kabinden ve daha estetiği konulduğunda da yeni yapıdan kombine bilet almaya davet ediyor. Trabzonspor’umuza desteğe bekliyoruz. Bu vesileyle takımımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımızı kamuoyuna bir kez daha saygıyla duyuruyoruz.'

Kaynak: AA