Trabzon, Riyad'da Tanıtıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen Sehayat ve Turizm Öncüleri fuarında açtığı sanatla kenti tanıttı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 'Travel and Tourism Pioneers 2017 - Sehayat ve Turizm Öncüleri' fuarına katıldı.

TTSO'dan yapılan açıklamada, Riyad’da düzenlenen Sehayat ve Turizm Öncüleri fuarında açılan stantla Trabzon'un tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı ve Prens Aziz Al Saud tarafından TTSO’ya fuara katkılarından dolayı plaket sunulduğu belirtildi.

TTSO'yu fuarda, yönetim kurulu üyeleri Şaban Bülbül ve Özcan İlarslan, meclis üyesi Bahattin Çelik, iş adamı Ahmet Bektaş ve dış ilişkiler sorumlusu Hakan Savaş’ın temsil ettiği, fuarı ziyaret edenlerin başta Uzungöl olmak üzere, bölgenin turistik merkezlerine büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.

Çeşitli iş görüşmelerinde de bulunulan fuarda, bölgenin kalkınması ve gelişmesi adına, Arap işadamlarının yatırım imkanlarını yerinde görülmesi için Trabzon’a davet edildiği kaydedildi.
Kaynak: AA