'Samsun EV'leniyoruz 2017 Fuarı' Sona Erdi

Ziyaretçi sayısının 32 bin 350'yi aştığı bildirildi.

Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenen 'Samsun EV'leniyoruz 2017 Fuarı' sona erdi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ Samsun Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, çiçekçiler, kuaför ve güzellik salonları, hediyelik eşyalar, takı ve kuyumculuk alanında faaliyet gösteren 59 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarın katılımcı firmaları ve ziyaretçileri memnun ettiği ifade edilen açıklamada, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve KOSGEB’in destekleri ve iş birlikleriyle düzenlenen fuarı 32 bin 350'den fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

- Fuar bölge genelinden yoğun ilgi gördü

Evlenecek çiftler ile ev dekorasyonunu yenilemek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarının karşılamasını amaçlayan fuara Samsun, Sinop, Ordu, Tokat, Amasya, Çorum ve bölgede yer alan diğer illerden on binlerce ziyaretçinin ilgi göstermesinin memnun edici olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Fuar toplu nikah töreninin yanı sıra, gelinlik defileleri, saç tasarım şovları, sahne performansları, canlı müzikler, dans gösterileri ve birbirinden şık pek çok etkinliğe sahne oldu. Tüm ziyaretçilere ve stant açan firmalara çok özel ve eğlenceli anlar yaşatan etkinlikler, firmaların ürün ve hizmetlerinin tanıtımı için de önemli bir fırsat oluşturdu. Bölge genelinden fuarı ziyaret etmeye gelen, evlilik hazırlıkları süreçleriyle ilgili ihtiyaçlarını fuardan karşılayan binlerce çift, stant açan firmaların önemli satışlar gerçekleştirmelerini sağladı. Şehir ve bölge ekonomisine, kendi sektöründe hareketlilik getirmeyi hedefleyen fuar, 4 gün boyunca önemli ticari bir hacim yarattı aynı zamanda tüm markalara, ürün, hizmet ve vizyonlarını binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı sundu. Fuar yeniden düzenlenmek üzere sona erdi.'

Kaynak: AA