Palandöken Belediyesinde Sözleşme İmzalandı

Palandöken Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge zammı sözleşmesi imzalandı. Çalışanların ücretlerine 2017 yılı için yüzde 10'luk zam yapıldı.

Palandöken Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkanı Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar, Şube Başkan Yardımcıları Mensur Akdemir, Ali Rıza Aksoy katıldı.

Sunar, Palandöken Belediyesinde bir ekip ruhu olduğunu belirterek, 'Başkanımızı yıllardır tanıyorum. Belediyeciliği çok iyi bilen tecrübeli, birikimli bir başkanımızdır. Hiçbir problem yaşamadık, işveren olarak gereğini yerine getirmiştir. Sendikam adına kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum.' dedi.

Sözleşmenin Palandöken'e, çalışanlara, belediyeye hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Başkan Bulutlar, ilçeye hizmet etmenin gurur verici olduğunu ifade etti.

'Bu şehre hizmet edecek çalışma arkadaşlarımızın huzuru, şehre iyi hizmet sunmak için ana unsurdur.' diyen Bulutlar, şöyle konuştu:

'Göreve geldiğimizden bu yana personelimizin durumunda birçok iyileştirme yaptık. Sosyal Denge Sözleşmesi bunlardan biridir. Önce personelimiz huzurlu olacak ki kaliteli hizmet versin. Her geçen gün Palandöken'e verilen hizmetin kat sayısı artıyor. Palandöken ilçemiz modern ve yaşanabilir bir kent haline geliyor. Bugün Palandöken Belediyesinde çalışan memur personel arkadaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Bem-Bi̇r-Sen ile protokole imza attık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA