Mudurnu'da Öğretmenler Kurulu İstişare Toplantısı Yapıldı

Mudurnu ilçesinde Öğretmenler Kurulu İstişare Toplantısı yapıldı.

Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2. dönem istişare toplantısı Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıya, Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Kartaloğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Kaymakam Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki okulların sorunlarını tespit etmek, çözüm yolları bulmak amacıyla belirli aralıklarla okul müdürleri ve okul aile birliği ile toplantılar düzenleneceğini belirtti.

Okul müdürleri ve öğretmenlerin eğitim camiasındaki önemini vurgulayan Şahin, çocukların iyi bir eğitim almaları için yapılan çalışmalara yardımcı olduklarına değindi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Kartaloğlu ise öğretmenlerin eğitimde başarıyı sağlamak için çalışması gerektiğini söyledi.

Öğrenci, öğretmen ve veli birlikteliğinin sağlanması gerektiğini belirten Kartaloğlu, 'Öğretmen öğrenci arasındaki diyalog önemsenmelidir. Geleceğimizin teminatı çocukların eğitimine önem verilmelidir. Öğrencilerin hayata uyum sağlanması öğretmenler tarafından sağlanmaktadır, Özeleştiri yapacağız. Sorumluyuz. Sorumlu olduğumuz amirlerimiz ve yöneticilerimiz var. Sonuçta insan yetiştiriyoruz. Kendimizi geliştirmemiz lazımdır. Eğitimde Türkiye ortalamasını yakalamamız lazım.' dedi.

Toplantıya katılan öğretmenler, okullarda gerçekleştirilen spor faaliyetleri için ekipman temini için yardım talep etti.

Kaynak: AA