Minik Öğrenciler Köy Okullarındaki Öğrencilere Oyuncak Gönderdi

Adıyaman Gül Anaokulunun Okul Öncesi Dönemde Sosyal Sorumluluk Bilinci Kazandırma Projesi kapsamında hazırladığı “Yağmurda Kardeşin Seninle” isimli proje kapsamında 41 köy okulunun ana sınıfı öğrencilerine oyuncak hediye edildi.

Minik Öğrenciler Köy Okullarındaki Öğrencilere Oyuncak Gönderdi
“Yağmurda Kardeşin seninle “ adlı projenin ilk aşamasında Adıyaman Çadırkentte eğitim gören Suriyeli çocuklara şemsiye hediye edilmişti. Projenin ikinci aşamasında ise, anaokulu öğrencilerinin topladığı oyuncaklar 41 köy okulunun ana sınıflarına gönderildi.

Oyuncak paketleri Gül Anaokulu’nda düzenlenen tören ile gönderildi. Törene Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Zeynal Özçakmakçı, Gül Anaokulu Müdürü Ahmet Karaçalı ve köy okullarının müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya okul müdürlerine oyuncak paketlerini teslim etti.

Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya yaptığı konuşmada, “Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokullarının başlattığı ve Gül Anaokulunun yürüttüğü proje ile köy okullarının anaokulu öğrencilerine oyuncak yardımında bulunuyoruz. 41 Köy okulumuzun ana sınıfına oyuncak yardımında yapıyoruz. Tüm çocuklardan, velilerinden, okul yöneticilerinden Allah razı olsun. Veren el olmak her zaman iyidir. Çocuklarımıza paylaşmayı öğretiyoruz. Bu paylaşım kaynaşmaya neden oluyor. Şimdi anaokulunda yapıyoruz, bunu ortaokul ve lise seviyesinde de yapacağız. Merkezdeki ve köylerdeki öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamamız gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA