Milletvekili Altunyaldız Seydişehir'de

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Seydişehir, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı'nın belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve STK temsilcileriyle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Seydişehir Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen programda konuşan Altunyaldız, yeni gelişmeleri anlatmak, sorunları yerinde tespit etmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni teşvikler, yeni tedbirler ve ayrıca yatırım projelerini Meclisten geçirdiklerini ifade eden Altunyaldız, şunları kaydetti:

'Alacabel Tüneli ve Antalya bağlantı yollarının yatırım programlarına alınması ile bu iş ivme kazandı. Anadolu havzasının Akdeniz'e bağlanmasına dönük her türlü çalışma son hızıyla devam ediyor. Akdeniz havzasını da Anadolu havzasına ve turizm havzalarına ulaştırmak gibi bir misyon üstleneceğiz. Bunun yanında Seydişehir metal sanayisi için önemli bir bölge. Çalışmalarla çok daha önemli bir konuma gelecek. Şimdi bir çok dosya aldım. Bu dosyalardaki sorunlar için çalışmalarımız hemen başlayacak.'

Kaynak: AA