Kulu'da Akıl Ve Zeka Oyunları Sınıfı Törenle Açıldı

Konya’nın Kulu ilçesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu’nda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.

Kulu'da Akıl Ve Zeka Oyunları Sınıfı Törenle Açıldı
Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesi’ndeki Yunus Emre İlkokulunda okul personeli ve hayırseverlerin katkılarıyla 2 adet zeka ve akıl oyunları sınıfı açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Kaymakam Mehmet uğur Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Akan Kılınçkaya yaptığı konuşmada, “Sınıflardan biri okul idareci ve personelleri tarafından diğeri ise hayırsever Fahrettin Topal, tarafından düzenleme yapıldığını ve bu anlamda öğrencilerimize gerek akademik başarı anlamında gerekse projeler noktasında katkı sunacak bir yer kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve katkısı olan öğretmenlerimize ve hayırseverimize teşekkür ederiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ise, bu yıl okulda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldığını ve bunların aktif olarak kullanıldığını söyledi.

Kabul olan projeler kapsamında okulda okuma köşeleri oluşturacaklarını ve içerisinde akıl ve zeka oyunlarının olacağını belirten Kaymak, katkısı bulunan idareci, öğretmen ve hayırseverlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA