Karpuzlu Halkı Kendileri İçin Bir Şey İstemedi

Aydın’da yaklaşık 8 ay önce göreve başlayan Vali Ömer Faruk Koçak ilçe ziyaretlerini Karpuzlu’da sürdürdü. Karpuzlu esnafını ziyaret eden Vali Koçak, ilçe halkı ile de hasbıhal etti.

Karpuzlu Halkı Kendileri İçin Bir Şey İstemedi
Karpuzlu’da esnafla çay içip sohbet eden Vali Ömer Faruk Koçak, istek ve şikayetleri dinledi. Bazı talepleri not aldıran Aydın Valisi Koçak, ziyaretlerin ardından muhtarlarla yemek yedi.

Alinda ve Alabanda’nın turizme kazandırılmasını istediler

Bir çoğunun durumu iyi olmamasına rağmen kendileri için bir şey istemeyen Karpuzlu halkı, kendileri için değil ilçe için talepte bulundular. Vatandaşlar yılan hikayesine dönen Alinda ve Alabanda Antik kentlerinin turizme kazandırılması için Vali Koçak’tan destek isteyerek bu kentlerin turizme kazandırılması halinde ilçenin çehresinin de değişeceğine inandıklarını belirterek Vali’den yardım istediler.

Esnaf ziyaretlerinden sonra muhtarlarla yemekli toplantı düzenleyen Vali Koçak, muhtarların taleplerini aldı ve çözüme kavuşturulması gerekenleri not aldırıp, yetkililere çalışma yapılması talimatını verdi. Muhtarlar en çok su ve yol ile ilgili sıkıntılardan şikayetçi oldular.

Vali Koçak, Karpuzlu Kaymakamlığına bakan Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör’den ilçe ile ilgili brifing aldıktan sonra ilçede inşaatı devam eden imam hatip okulu ve hastane inşaatından incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA