Kandilli Belediyesinin Çalışmaları

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldede alt ve üstüyapı olmak üzere pek çok sorunu çözüme kavuşturmak için belediyenin imkanlarını doğru ve verimli kullandıklarını bildirdi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin girişini modern bir hale getirebilmek için geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmaları bu yıl tamamlamak istediklerini söyledi.

Belediye imkanlarını vatandaşa hizmet noktasında en ince ayrıntısına kadar düşünerek kullandıklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

'Gerek altyapı, gerekse üstyapıda önemli projeleri ortaya koyduk. Mevcut pek çok sorunu çözüme kavuşturduk. Beldemizin girişinde geçtiğimiz yıl başlattığımız yol genişletme çalışmalarının ardından istinat duvarları ile yol güzergahını koruma altına aldık. Alanda bu yıl önce kaldırım sonra betonlama ve sıcak asfalt yapacağız. Söz konusu çalışmaları önce belediye hizmet binası önüne kadar sonra ise diğer belirlediğimiz mahallelerimize taşımak istiyoruz.'

Kızılsu mevkisinde de yol betonlama çalışması yapacaklarını belirten Aydın, 'Birlik ve beraberlik içinde eksiklikleri çözmek, yeni hizmetleri de halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak: AA