CHP Marmaris Örgütü Referandum Çalışmasını Başlattı

CHP Marmaris ilçe örgütü, anayasa değişikliği referandumunda 'hayır' oyu kullanılması için çalışmalarını, bazı sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle başlattı.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, parti üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin Atatürk Meydanı'nda ortak basın açıklaması yaptı.

Ünlü, vatan, bayrak, memleket, demokrasi ve özgürlükler için 16 Nisan'a kadar devam edecek mücadele sürecinin başladığını belirtti.

Anayasa değişikliği konusunun parti meselesi olmadığına işaret ederek parti rozetini yakasından çıkaran Ünlü, 'Parti binalarından, parti amblemlerinden sıyrılıyoruz. Ülke çıkarlarını, insanımızın ortak faydasını, bu toprakların milli ve manevi değerlerini ön plana çıkararak onları savunacak bir yapıda mücadeleye hep birlikte başlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Açıklamaya, Marmaris Kent Konseyi, Pir Sultan Abdal Derneği, ADD, TEMAD, TESUD, Birleşik Haziran Hareketi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Akademi Garaj, Veli-Der, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim-Sen, Eğitim-İş ve Vatan Partisi'nin destek verdiği bildirildi.

Kaynak: AA