Altınordu'daki Konut Projesi Hızla Sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle başlattığı 4 bloktan oluşan 311 konutluk toplu konut projesinde, ilk bloğun kaba inşatının tamamlandığı bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Altınordu ilçesi eski kamyon garajı mevkisinde TOKİ işbirliğiyle yaptıkları 311 konutluk projede inşaatın hızla devam ettiğini belirtti.

Projede fore kazık çalışmalarının tamamlandığı, ticaret merkezi için temel çukurunun açıldığını ve 4 blokluk projede bir bloğun kaba inşaatının tamamlandığını bildiren Yılmaz, “B2 Blok’un kaba inşaatı bitti. Bu bloğun ince işçiliği ile A1 Blok’un temel çalışmalarına bu ay içerisinde başlanacak. B1 Blok’ta da tünel kalıp imalatı başladı. Projede hızla yol alıyoruz.' diye konuştu.

Yılmaz, proje kapsamında 62,9 metre kare büyüklüğünde 26 adet 1+1, 113,1 metre kare büyüklüğünde 101 adet 2+1 ve 137 metre kare büyüklüğünde 184 adet 3+1 daire ile sosyal donatı alanları ve 30 iş yerinin bulunacağı ticaret merkezi yer aldığını hatırlatarak, projeye başvuruların ne şekilde olacağına ilişkin detayların yakın zamanda netleşeceğini ve mart ayı içerisinde açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA