Şehit Yakınlarından Gaziye Ziyaret

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği yönetimi, El Bab operasyonunda yaralan gaziyi evinde ziyaret etti.

Şehit yakınlarının kurduğu Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin El-Bab bölgesinde DEAŞ’a karşı yapılan operasyonlarında yaralanan İstihkam Uzman Çavuş Samet Arslan’ı, tedavisinin sürdüğü baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Avan, güvenlik güçlerinin, terör örgütlerine yönelik tarihinin en büyük darbesini indirdiğini dile getirerek, 'Başta hemşehrimiz Samet Arslan olmak üzere yaralı askerlerimize acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şehitlerimize de Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yakınlarına Allah sabırlar versin.' dedi.

Türkiye’ye ve Türk milletine karşı topyekun bir saldırı başlatıldığını dile getiren Avan, 'Türkiye’nin milli menfaatleri neyi gerektiriyorsa şu an yapılmalıdır. Geri adım atılmamalıdır. Terör ve fitne, bulunduğu yerde yok edilmelidir. Sonra daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırız. Bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçleri tarafından Suriye’de ve ülkemiz genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz.' diye konuştu.

Gazi Arslan ise ziyaretlerin, moral anlamında kendilerine güç verdiğini belirterek, 'Allah'a şükürler olsun, şu an sağlık durumum çok iyi. Bu cennet vatanıma bedenimin bir parçası değil, canım feda olsun ancak düşmanlarımız bizi yatakta değil ayakta görsünler. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz, görevime kaldığım yerden devam edeceğim.’’ ifadelerini kullandı.

Avan, ziyaretin anısına Arslan’a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Kaynak: AA