Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması

Karabük Kent Konseyi tarafından 'Karabük Gençleri Karabük'ü Tanıyor' sloganıyla düzenlenecek Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması kura çekimi yapıldı.

Karabük Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda yapılan kura çekiminde konuşan Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, yarışmanın 15 Şubat'ta başlayacağını, finalin ise 3 Nisan'da yapılacağını söyledi.

Kendilerine belirledikleri hedefler doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Özcan, 'Bizler Karabük Kent Konseyi olarak, kent sorunlarını takip etmek, kentin kimlik ve vizyon sahibi olması, hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarımızla sıkı bir dirsek teması içinde herkese, her kesime açık çalışma anlayışıyla çalışacağız. Kent Konseyi olarak gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızda 'emekleyerek yol alalım' dedik ve kendimize dört ana madde belirleyerek tüm Karabük halkımızla bunları paylaşmıştık. Gündemimize almış olduğumuz maddelerimizi hayata geçirebilmek ve gerçekleştirebilmek adına Yürütme Kurulu arkadaşlarım büyük bir özveriyle çalışmaktayız.' diye konuştu.

Kura çekimine 36 okulun katıldığı, 8 grup oluşturulduğu bildirildi.

Kaynak: AA