Gemerek'te Siyasilerden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Gemerek’te yapılacak olan kan bağışına destek olmak amacıyla siyasi parti temsilcileri bir araya geldi.

Gemerek'te Siyasilerden Kan Bağışı Kampanyasına Destek
Gemerek ilçesinde 13-14 Şubat tarihleri arasında Kızılay tarafından kan bağışı toplanacak. AK Parti İlçe Başkanı Hacı Yalçın, CHP İlçe Başkanı Ömür Soytürk ve MHP İlçe Başkanı Erdal Genç tarafından kan bağışına destek olmak üzere parti teşkilatları, gençlik ve kadın kolları seferber edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Hacı Yalçın,"Gemerek ilçesinde bulunan siyasi parti başkanları ile ortak aldığımız karar neticesinde 13 Şubat Pazartesi günü Gemerek Merkez Cami önünde, 14 Şubat Salı günü ise Yeniçubuk Merkez Cami önünde partilerimiz ve teşkilatlarımız kan bağışına destek olacaktır. ’Vatan sana canımda kanımda feda olsun’ sloganıyla yola çıkacağız. İlçemizde daha önce de 3 siyasi partinin vatan söz konusu olduğunda ortak hareket edebildiğini tüm Türkiye görmüştür" dedi.

CHP İlçe Başkanı Ömür Soytürk ise,"Konu memleket meselesi olunca siyaset her zaman ikinci planda kalmıştır benim için. Bu ilçe için yapılacak her güzel çalışmada siyasi kimliğimi bir kenara bırakarak canla başla çalışmaya hazırım" diye konuştu

MHP İlçe Başkanı Erdal Genç de,"Bu güzel tabloyu hep beraber önümüzde ki günlerde de göstermeyi arzu ediyorum. Her şey Gemerek için" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA