Türkmen, 'Kahramanmaraş Türkiye'nin Yapı Taşıdır'

Kahramanmaraş – Yurt genelinde emlak sektöründe faaliyetini sürdüren Gayrimenkulcu.com internet sitesinin Akdeniz Bölge Müdürü Dilek Türkmen, “Kahramanmaraş Türkiye’nin yapı taşıdır” dedi.

Türkmen, 'Kahramanmaraş Türkiye'nin Yapı Taşıdır'
Ülke genelinde faaliyet gösteren Gayrimenkulcu.com internet portalı olarak vatandaşlara yardımcı olduklarını kaydeden Dilek Türkmen, “Ülke genelindeki tüm illerde yaşayan müşterilerimizin ve milletimizin hassasiyetleri bizim hassasiyetlerimizdir. Öncelikle Gayrimenkulcu.com ailesi olarak Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu kutlamak şirketimiz için bir onurdur. Kahramanmaraş’ın Kurtuluşunun 97. yılını kutluyorum ve bu kahramanlığın kelimelerle anlatılamayacağının farkındayım. Ancak, böylesi bir kahramanlık destanının hakkını vermek böyle asil kan taşıyan bir nesile nasip olurdu” dedi.

Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin yapı taşı olduğuna dikkat çeken Türkman, “Tarihe her zaman için yön vermiş olan Kahramanmaraş Fransızlara karşı göstermiş olduğu şaheser niteliğindeki cesaret timsaliyle de bunu ispatlamıştır. Sütçü İmam’ın kurşunuyla başlayan, Rıdvan Hoca’nın kalesinde kendi bayrağı dalgalanmayan bir şehirde cuma namazı makbul olmaz deyişiyle hareketlenen ve zaferle sonuçlanan bir kutsal hareketin adıdır 12 Şubat. 12 Şubat Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 97. yıl dönümünü anarken Sütçü İmam, Rıdvan Hoca, Nene Hatun, Abdal Halil Ağaları başta olmak üzere isimsiz kahramanları da anarak onlara dualar etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA