Siirt Belediyesinden Cadde Temizliği

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her hafta 200 personel ile birlikte kentin giriş ve çıkışlarını temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte yağan kar yağışı dolayısıyla tuzla karışık kum atılan caddelerde çamur oluştuğu, oluşan çamuru temizlemek için sabahın erken saatlerinden itibaren 20 personelle şehirde bulunan caddelerin yıkandığı ve 180 personelin de şehrin genel temizliğini sağladığı kaydedildi.

Açıklamada, 'Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen temizlik çalışmaları, Siirt’in giriş ve çıkışlarında bulunan orta refüj ve yol kenarları, şehrin bütün caddeleri ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı temizliği ile devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin girişi, çevre yolu ve otogar yolunda bulunan orta refüjler ve yol kenarları temizlendi. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'ın talimatıyla, sabahın erken saatlerinden itibaren kent girişinden başlanarak, kar yağışı dolayısıyla tuzlama çalışması yapılan bütün caddelerde ve yol kenarlarında temizlik çalışmaları sürdürülüyor.' ifadeleri kullanıldı.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, haftalık 200 kişilik personel ile birlikte Siirt’in giriş ve çıkışlarındaki temizlik çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA