SKHB Genel Sekreteri Ve Ekibi Arifiye'de İncelemelerde Bulundu

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (SKHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam ve ekibi Arifiye’de incelemelerde bulundu.

SKHB Genel Sekreteri Ve Ekibi Arifiye'de İncelemelerde Bulundu
Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Bektaş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Özcan Ökten, Mali Hizmetler Başkanı V. Ahmet Kemiksizoğlu’ndan oluşan heyet, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret etti.

Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçu, ziyaretçilerine Arifiye ile mini bir brifing verdikten sonra, Arifiye’de ki atıl duran resmi binaları ve Neviye İlkokulu arkasındaki 220 dönümlük araziyi gezdirdi. Başkan Karakullukçu, “Arifiyemiz sanayi ve eğitim merkezi olmasının yanı sıra, Sağlık Meslek Lisesi ile yıllardan beri ülkemize sağlık personeli yetiştiren bir ilçe. Sakarya Üniversitemizin öğrenci sayısının 100 bini aşması nedeniyle ilimizde kurulacak Sakarya Orhanbey Üniversitesinin Teknoloji Fakültesi ilçemizde kurulacak. Burada Sakarya Üniversitesinde öğrenim görecek öğrencilerimiz için yapılan yurt inşaatımızda bitti, çok yakında hizmete girecek” ifadelerini kullandı.

Arifiye’de planlı imar alanlarının oluşması sonucu vatandaşların ilçeye olan ilginin arttığını belirten Başkan Karakullukçu, “Arifiye Belediyesi olarak, son yıllarda yaptığımız 3194 sayılı İmar Kanunun 18’inci madde uygulamaları sonucu ilçemizde planlı imar alanları oluştu. Dolayısıyla vatandaşımızın Arifiyemize olan ilgisi arttı. Bu ilginin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Bu bağlamda, Arifiyemizde bulunan ve şuan kullanılmayan resmi binaları örneğin; Fizik Tedavi Merkezi gibi insanımıza hizmet verecek hale getirebilir miyiz? Onun arayışı içerisindeyiz. Kaymakamımız Adem Yazıcı ile birlikte, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Hasan Salih Sağlam ve ekibini ilçemize davet ederek bu konuları istişare edelim dedik. Bizleri kırmayıp gelen Sayın Genel Sekreterimiz ve değerli ekibine çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA