Serdivan Çocuk Akademisinde Bahar Dönemi Başlıyor

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde farklı eğitim metodları ile güzel çalışmalara imza atan Serdivan Çocuk Akademisinin bahar dönem kayıtları 13 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Serdivan Çocuk Akademisinde Bahar Dönemi Başlıyor
Akademi, her dönem olduğu gibi bu dönem de birçok kulüple öğrencilere eğitim verecek. Sadece 2, 3, 4, 5 ve 6’ncı sınıf öğrencilerine eğitim verecek Akademi’ye başvuran öğrenciler 12 farklı kulüpten 3 tanesini seçebilecek. Akademi yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni kayıt dönemi 13-18 Şubat arasında tamamlanacak.

2016-2017 Bahar Dönemi kayıtları için Akademi’ye gelen veliler, kayıt öncesinde kulüp çalışmaları ve eğitimler hakkında Akademi yetkilileri tarafından bilgilendirilecek. Veliler daha sonra çocuklarının ilgisi ve yeteneği doğrultusunda 12 farklı kulüpten 3’ünü tercih edebilecek.

Konu ile ilgili Akademi yetkililerinden yapılan açıklamada, kulüp çalışmalarının öğrencilerin okuldaki ders saatlerine göre ayarlandığı belirtilirken, okuldaki ders saatleri sabah olan öğrencilerin öğlen, ders saatleri öğleden sonra olan öğrencilerin sabah, ders programı tam gün olan öğrencilerin ise hafta sonu gruplarından yararlanabileceği bildirildi.

Kulüp merkezli eğitim modeli çerçevesinde devam zorunluluğunun olacağı Çocuk Akademisinde eğitimler 12 hafta sürecek. Akademi yetkililerinden alınan bilgiye göre; bu süre zarfında öğrencilerin kulüp çalışmalarına düzenli olarak devam etmesi halinde dönem sonunda yapılacak ödül gezisine hak kazanacakları belirtildi.

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisinden yapılan açıklamada, 13-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Çocuk Akademisi kayıtlarında velilerin şahsen başvuru yapmaları gerektiği belirtilirken kayıt için öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğrafının yeterli olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA