Serdivan Belediyesi YGS'ye Girecek Öğrencilere Görsel Hafıza Teknikleri İle Destek Oluyor

Serdivan Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da YGS (Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı)’ye girecek öğrencilere görsel hafıza teknikleri ile destek oluyor.

Serdivan Belediyesi YGS'ye Girecek Öğrencilere Görsel Hafıza Teknikleri İle Destek Oluyor
Sakarya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 12’nci sınıf ile YGS’ye hazırlanan mezun öğrencilere yönelik gerçekleşecek ücretsiz eğitim programında öğrenciler, iki gün boyunca Coğrafya alan bilgilerini etkili görsel tekniklerle tazeleyerek sıfırdan hafızalarına kaydedecek.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesinden yapılan açıklamada, 12 Mart Pazar günü yapılacak YGS (Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı) öncesi sınava girecek öğrencilerin Görsel Hafıza Teknikleri yöntemini ile Coğrafya bilgilerini pekiştireceği belirtilirken sonraki günlerde ise Tarih ve Edebiyat derslerine yönelik aynı çalışmanın yapılacağı bildirildi.

11-12 Şubat günleri 09.00-17.00 saatleri arasında Sakarya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşecek olan ücretsiz görsel hafıza teknikleri eğitimine, YGS’ye girecek tüm öğrencilerin katılabileceği belirtilirken katılımcılara, seminerde öğrendikleri metodları sonradan tekrar uygulayabilmeleri için eğitim CD’si hediye edileceği bildirildi.

Kaynak: İHA