Öğrenciler Nihat Gürel'i Andı

Görele Nihat Gürel Fen Lisesi öğrencileri tarafından okula adının verildiği Nihat Gürel'in ölümünün birinci yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Öğrenciler, hazırladıkları programla Nihat Gürel’i anarak, Kur'an-ı Kerim okudular.

Okul müdürü Engin Kurt, burada yaptığı konuşmada, eğitime sağladığı katkılarla Gürel ailesinin Görele’de önemli bir değer olduğunu söyledi.

Öğrencilere okullarının isim babası olan Nihat Gürel anısına hazırladıkları program için teşekkür eden Kurt, şunları kaydetti:

'Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizden beklediğimiz de işte budur. Öğrencilerimiz tam bir vefa örneği sergileyerek, okullarının isim babası olan Nihat Gürel’i ölümünün birinci yıl dönümünde hatırlamışlar ve güzel bir programa ev sahipliği yapmışlardır. Ben kendilerini bu anlamlı davranışlarından dolayı kutluyor, Görele’de eğitime verdiği destek ve yaptığı bağışlarla ilçenin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine öncülük eden başta Melahat Gürel ve aile fertlerine teşekkür ediyorum.'

Programa, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA