Manavgat'taki Cinayetle İlgili 12 Kişi Gözaltına Alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaybolduktan 46 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Murat Ünal'ın ölümüyle ilgili 12 zanlı yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 46 gün sonra cesedi bulunan Murat Ünal'ın ölümüyle ilgili aralarında bir kadın avukatın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Murat Ünal cinayetini aydınlatmak için özel ekip kurarak çalışma başlattı. Belirledikleri zanlıları teknik ve fiziki takibe alan polis ekipleri, yeterli delillerin toplanmasının ardından çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, Antalya Barosuna kayıtlı kadın avukat H.C. ile Murat Ünal'ın arkadaşı Harun V'nin de bulunduğu 12 zanlı gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Manavgat'ta geçen yıl 28 Kasım akşamı arkadaşıyla evden çıkan Murat Ünal'dan (34) bir daha haber alınamamış, ailesi Ünal'ın bulunması için polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. Arama çalışmasından sonuç alınamazken, Değirmenli Mahallesi İshak Seydi Türbesi yakınlarında 14 Ocak'ta çobanlar tarafından Murat Ünal'ın cesedi parçalanmış ve çürümüş halde bulunmuştu.
Kaynak: AA