Konyaaltı Belediyesi Kreşi'nden Eşya Yardımı

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi öğrencileri, kullanmadıkları eşya ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

Konyaaltı Belediyesi Kreşi'nden Eşya Yardımı
Konyaaltı Belediyesi, ’Giymiyorsan Giydir’ sloganıyla başlatılan projeyle sokak aralarına yerleştirilen kumbaralarda biriktirilen ihtiyaç fazlası eşyaları yardıma ihtiyaç duyan kimselere ulaştırıyor. Bununla birlikte Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) çatısı altında hizmet veren Giysi Bankası’yla da yine ihtiyaç sahibi kimseler, beğendikleri kıyafet, ayakkabı yada oyuncakları hiç bir ücret ödemeden alabiliyorlar.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrencilerde bu projeye bağışladıkları eşyalarla destek oldu. Öğrenciler, hazırlanan kutulara kullanmadıkları kıyafetleri, oyuncakları atarak, ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırılmak üzere KOSHİM’e bağışladı. Hediye kutularına özenle yerleştirilmiş kıyafet ve oyuncaklar KOSHİM Giyim Bankası’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yerini aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ’Paylaşım Haftası’ etkinlikleri kapsamında öğrencilerin kendilerine küçük gelen kıyafetleri ve kullanmadıkları oyuncaları gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarına ulaştırılmak üzere bağışlamalarının büyük bir erdem olduğunu belirterek, her birini kutladığını söyledi.

Kaynak: İHA