İyilikte Yarışıyoruz Projesi

Antalya'dan, Muş'taki öğrencilere sebze ve meyve gönderildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Muş Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sebze ve meyve gönderdi.

Kumluca'dan gönderilen sebze ve meyveler Hasköy'deki öğrencilere ulaştırıldı.

Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Erol Demirhan, öğrencilerin sebze ve meyveleri 'İyilikte Yarışıyoruz' projesi kapsamında gönderdiklerini söyledi.

Projenin öğrencileri birbirlerine bağladığını anlatan Demirhan, şöyle konuştu:

'Projeyi sıradan bir narenciye olarak görürsek, biz meselenin aslından uzaklaşmış oluruz. Çünkü gönderilen ürünler bizlere bir sevgi ve kardeşlik belirtisidir. Bizim bir olduğumuzun, beraber olduğumuzun, aynı coğrafyada yaşadığımızın bir göstergesidir. Bu açından okul yönetimine ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Bizler de sembolik olarak Muş'a özgü pestil göndereceğiz. Bu proje inşallah diğer illere de örnek olacaktır.'

Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ali Alpaslan ise daha önce Kumluca'da görev yaptığını anımsatarak, 'Kumluca seracılığın yoğun olduğu bir bölge. Burada çok fazla meyve ve sebze yetişiyor. Hasköy'e sebze ve meyve gönderen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim.' diye konuştu.

Kaynak: AA